Wie zijn we?

Groothandel natuursteenplaten - Producent natuursteentegels

BEMARMI is een natuursteenbedrijf uit Harelbeke, actief als groothandel platen voor de verwerkingsindustrie én actief als producent van de betere natuursteentegel.

De groothandel platen werd zowat 20 jaar geleden opgestart (1995) en groeide uit tot een belangrijke speler met een aanbod van marktgerelateerde actuele producten. De particulier, architect en professioneel kan in onze vernieuwde toonzaal en uitgebreide magazijnen terecht voor de keuze van uw natuursteenproduct. Na de keuze zorgt BEMARMI ervoor dat uw gekozen materialen bij de verwerker geleverd wordt.

De rechtstreekse handel in tegels werd opgestart op 1 januari 2016; de laatste decennia maakte BEMARMI zijn tegels exclusief voor een lokale groothandel van natuursteentegels, maar vanaf 2016 kan u rechtstreeks terecht voor uw geselecteerde natuursteentegel bij BEMARMI.

Kwaliteit en selectie staan bij ons voorop! In natuursteen is enkel het beste goed genoeg voor onze klanten! Daarom kozen wij ervoor om in eigen atelier vanuit blokken en platen uw unieke kwaliteitstegels te produceren die beantwoorden aan onze strenge eisen.

Met een team van 9 medewerkers zorgen wij voor een stipte én correcte opvolging.
Kom gerust eens langs in onze vernieuwde toonzaal!