Architecten

Architecten@Bemarmi

Bemarmi heeft een betrouwbaar team met 25 jaar ervaring in de natuursteensector en wil deze kennis van het product en de diverse bewerkingsmogelijkheden graag met u delen.

Als (interieur)architect kunt u in onze vernieuwde showroom terecht waar u aan de hand van een uitgebreide stalenwand samen met uw klant de diverse mogelijkheden van natuursteen kunt ontdekken.

Online stock platen

Vanop kantoor, bij klanten thuis of onderweg naar uw volgende afspraak bekijken welke materialen wij op dit moment op voorraad hebben?

Via onderstaande link krijgt u toegang tot onze uitgebreide voorraad natuursteenplaten.

Is er op dit moment geen voorraad of zoekt u een materiaal of afwerking die niet op onze website staat? Contacteer dan onze binnendienst, wij helpen u graag verder.

Onze partners

Bemarmi is verdeler van producten van deze leveranciers:

Bemarmi: we make your tiles!

Onze kennis van het product, de diverse bewerkingsmogelijkheden en het nauwgezet opvolgen van de laatste trends, laat ons toe jaarlijks een kwaliteitsvol gamma tegels aan te bieden. Bij ons staan kwaliteit en selectie voorop. Dit kunnen we garanderen doordat we het volledige productieproces van blok naar plaat tot tegel volledig in eigen beheer uitvoeren. Ons hoofdmateriaal is Belgische blauwe hardsteen aangevuld met een gevariëerd gamma producten van hoofdzakelijk Europese origine.

 

Als verdeler van het Italiaanse topmerk Santamargherita bieden wij ook het ganse gamma resinegebonden marmercomposiet tegels aan. Vooral de serie ‘900 en de serie Palladio zijn voorbeelden van de jarenlange know-how die deze producent heeft opgebouwd.

Het grote voordeel van deze tegels is dat wij deze ook aanbieden in platen waardoor er een perfecte overgang kan gecreërd worden tussen de bevloering en bijvoorbeeld een trap- of badkamerbekleding.

 

The finishing touch @ Bemarmi - 40 verschillende afwerkingen

Op zoek naar exclusiviteit? Bemarmi biedt u de keuze uit 40 verschillende afwerkingen die de door u gekozen natuursteen een extra dimensie geven.

Let wel, door de natuurlijke porositeit en/of gekozen dikte van het materiaal zijn bepaalde afwerkingen niet toepasbaar. Als architect kunt u bij ons terecht voor een professioneel advies om zo het meest optimale resultaat te bekomen.

Stalenservice

Bij een uitgebreid gamma materialen hoort natuurlijk ook een aangepast gamma stalen. Om u en uw klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij van de meest courante materialen staaltjes van 10 x 10 beschikbaar.

Dankzij deze staaltjes komt het principe van ‘look and feel natural stone’ volledig tot zijn recht:

U kan samen met uw klant het beschikbare kleurenpallet en de diverse bewerkingsmogelijkheden bekijken en toetsen met andere aspecten van het project.

Let wel, een staal is slechts een indicatie; wij geven er nog steeds de voorkeur aan om u de gekozen natuursteen in zijn geheel te tonen in onze vernieuwde platenafdeling.

Bijkomende informatie aanvragen

Wenst u bijkomende informatie over een bepaalde natuursteen of afwerking?

Had u graag bepaalde stalen of een informatiebrochure ontvangen?

Of plant u een bezoek aan onze vernieuwde showroom en platenafdeling?

Het Bemarmi-team staat graag voor u klaar!